fbpx

Ny på Nesfjellet?

Nesfjellet er vår favorittdestinasjon, og vi mistenker at det kan bli din også. Om det ikke allerede er det! Nedenfor har vi samlet litt praktisk informasjon om destinasjonen.

Følg oss på sosiale medier

Fullverdig alpinsenter

Nesfjellet Alpin er et flott alpinsenter med utfordringer for de fleste; med fem heiser, 15 nedfarter og Park. Skistua byr på hjemmelaget næring for ben, hode og afterski-lyst.

Fullverdig golfanlegg

I sentrum av Nesfjellet ligger golfbanen vakkert til. Et komplett anlegg med ni hull, driving-range, to øvingsgrener, pro-shop og kafé hvor det serveres god og hjemmelaget mat.

Velkommen til en av Norges flotteste fjellbaner!

Langrenn

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf er supre utgangspunkt for langrennsturen. Turtips: Kjøp en enkelttur og ta heisen opp til toppen for å gå innover til snaufjellet. På vei tilbake kan du følge skilt til alpinsenteret, og nyte en varm vaffel på enten Skistua eller Golfkaféen.

Overnatting

Ønsker du å bo sentralt i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av Hallinghistorie og sjarmerende atmosfærer? Eller kanskje du ønsker deg tettere til fjellet, med naturen som nærmeste nabo?

Servering på Nesfjellet

Legg inn en pause under dagen og nyt et måltid på en av våre serveringssteder.

Fiske på Nesfjellet / Nesbyen

Nesbyen omtales som en av Sør-Norges aller beste fiskekommuner. Her finner du all informasjon du trenger før fisketuren starter.

Ulike kart

Her er en oversikt over ulike kart som kan komme til hjelp ved planlegging av neste tur.

Hils på noen av våre ansatte

Tom Erik Finnerud

Tom Erik er ansatt som alpinsjef på Nesfjellet. Han er en mann med mange ambisjoner, og blant disse er at du og dine skal få stå på ski i strøkne nedfarter her på Nesfjellet. I tillegg skal heisen fungere, og kunne hjelpe deg opp for nye skiturer.

Ann Rita Hovden

Ann Rita er Daglig Leder for Nesfjellets to hoteller. Kunsten i det å være et godt vertskap er noe Ann Rita kan helt ut til fingerspissene. Med lang erfaring i bransjen inviterer Ann Rita til et hyggelig opphold på Ranten Hotell og Hotell Nesbyen-

Nikolai Jelstrup

Denne mannen sitt mandat er enkelt: Å gjøre Nesfjellet attraktivt og levende.

Nikolai er markedssjef, og styrer med alt fra sosiale medier til arrangement. Sammen skal vi ha det gøy, og Nikolai er mannen som skal lokke oppmerksomheten ut hyttevinduet med jevne mellomrom.

Jostein Levorsen

Jostein styrer med Skibutikken hos Nesfjellet Alpin, og har jobbet med sportsforretninger like lenge som han har kunnet gangetabellen. Jostein tilbyr kvalitetsvarer til en hyggelig pris, og enda hyggeligere service.

Videoer fra Nesfjellet

Nesfjellet Alpin

Sommer på Nesfjellet

Nesfjellet Golf – Høst

Skistua – Nesfjellet Alpin

Golfkaféen – Privat Selskap

Vinter på Nesfjellet

Høst på Nesfjellet

Langrenn

Pre Season Nesfjellet Alpin

Bilder fra Nesfjellet