fbpx

Vinteraktiviteter på Nesfjellet

Nesfjellet har mye å by på, for hele familien, året rundt. Vinterstid er Nesfjellet Alpin et komplett skianlegg med utfordringer for de aller fleste. Nesfjellet-Ekspressen, en splitter ny 8 seter stolheis i verdensklasse, tar deg komfortabelt og raskt til topps. Anlegget har et eget område for barn, og to parker med hopp- og railelementer. 
Alpinsenteret er også et ypperlig utgangspunkt for langrennsturen, med umiddelbar tilgang til løypenettet innover i snaufjellet, mot populære turmål som Hallingnatten, Trommenatten, Nystølen og Langedrag.

Nesfjellet Alpin

Alpinbakkene trekker mange skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser, 14 nedfarter og park for jibbing og snowboard. I tillegg har vi et komplett og eget område for barn og nybegynnere. Skistua byr på hjemmelaget næring for ben og hode, samt afterski og andre arrangement.

Skandinavias råeste stolheis

Nesfjellet er hjem til en av verdens mest moderne stolheiser. Dette er en 8 seter stolheis fra Leitner, med varme i skreddersydde seter og vindskjerm. Heisen frakter våre gjester effektivt til topps, og turen er preget av luksus og komfort.
Heisen er et landemerke på Nesfjellet.

Skiskole

Med trygghet på skiene får man betydelig mer ut av en skidag. På Nesfjellet kan du leie egen instruktør som analyserer dine ferdigheter. Sammen finner dere ut hva dere ønsker å bruke tiden på, tog forhåpentligvis vil timen resultere i nye egenskaper og ny trygghet. En instruktør kan ofte være en døråpner, både for folk som har stått mye på ski/brett tidligere, og for ferske nybegynnere.

Skiutleie / Butikk

Skiutleien tilbyr leie av alle typer ski: Alpint nybegynnere, carving, jibbing og snowboard. Vi oppdaterer skistallen regelmessig og holder høy kvalitet på utstyret. Skiutleien ligger i førsteetasjen på Skistua.

Langrenn

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf er supre utgangspunkt for langrennsturen. Turtips: Kjøp en enkelttur og ta heisen opp til toppen for å gå innover til snaufjellet. På vei tilbake kan du følge skilt til alpinsenteret, og nyte en varm vaffel på enten Skistua eller Golfkaféen.

Skistua

Nederst i heisområdet finner du en hyggelig ski in-ski out kafeteria og restaurant. Kjøkkenet følger heisens åpningstider. Her serverers det til bordet du sitter på, fordelt over flere rom inne og i telt ute.

Langedrag Naturpark

Kun 25 minutter fra Nesfjellet finner du Langedrag Naturpark som tilbyr spennende opplevelser som setter spor. Her kan man i vakre omgivelser komme tett på særnorske dyrearter og oppleve natur og dyrekultur på nært hold.