fbpx

Vinteraktiviteter på Nesfjellet

Nesfjellet kan by på helårsaktiviteter for hele familien.
 Nesfjellet Alpin er et komplett skianlegg med utfordringer for de aller fleste. Nesfjellet-Ekspressen, en splitter ny 8 seter stolheis i verdensklasse, tar deg komfortabelt og raskt til topps. Anlegget har et eget område for barn, og en park med hopp- og rail-elementer. 
Alpinsenteret er også et ypperlig utgangspunkt for langrennsturen, med umiddelbar tilgang til løypenettet innover mot Hallingnatten, Trommenatten, Nystølen og Langedrag.

Nesfjellet Alpin

Alpinbakkene trekker mange skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser, 14 nedfarter og park for jibbing og snowboard. I tillegg har vi et komplett og eget område for barn og nybegynnere. Skistua byr på hjemmelaget næring for ben og hode, samt afterski og andre arrangement.

Skistua

Nederst i heisområdet finner du en hyggelig ski in-ski out kafeteria og restaurant. Kjøkkenet følger heisens åpningstider. Her serverers det til bordet du sitter på, fordelt over flere rom inne og i telt ute.

Skiskole

Med skiskolen kan vi tilby lærerike og spennende timer, både for deg som har stått mye på ski/brett tidligere eller for deg som er nybegynner. Vi vil være en fleksibel skiskole som kan tilby noe alle.

Skiutleie / Butikk

Skiutleien tilbyr leie av alle typer ski: Alpint nybegynnere, carving, jibbing og snowboard. Vi oppdaterer skistallen regelmessig og holder høy kvalitet på utstyret. Skiutleien ligger i førsteetasjen på Skistua.

Langrenn

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf er supre utgangspunkt for langrennsturen. Turtips: Kjøp en enkelttur og ta heisen opp til toppen for å gå innover til snaufjellet. På vei tilbake kan du følge skilt til alpinsenteret, og nyte en varm vaffel på enten Skistua eller Golfkaféen.

Skandinavias råeste stolheis

Lørdag 11. desember åpnet Nesfjellet Alpin en 8 seters stolheis fra Leitner, som frakter våre gjester til topps. Denne turen er preget av luksus og komfort, og blir et landmerke på Nesfjellet.

Langedrag Naturpark

Kun 25 minutter fra Nesfjellet finner du Langedrag Naturpark som tilbyr spennende opplevelser som setter spor. Her kan man i vakre omgivelser komme tett på særnorske dyrearter og oppleve en unik nærhet til dyr og natur.