fbpx

Nyt en ski-weekend
med dine nærmeste

Nesfjellet helårsdestinasjon

Velkommen til vinter på Nesfjellet. Når snøen faller kan vi tilby alpinkjøring og langrennsløyper i toppklassen. Spenn på deg alpinskiene, og la vår nye 8 seter stolheis – med varme i setene og vindboble – frakte deg og dine til topps. Om langrennsskiene frister mer, er Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ypperlige utgangspunkt for flere 100 kilometer med preparerte løyper innover i skog og snaufjell.

Aktiviteter

Alpinbakkene trekker mange skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser ink. Skandinavias råeste stolheis, 15 nedfarter og park for jibbing og snowboard. I tillegg har vi et komplett og eget område for barn og nybegynnere.

null
Nesfjellet alpin
null
Skistua
null
Skiskole
null
Skiutleie / Butikk
null
Langrenn

Hotell Nesbyen

Vi ønsker velkommen til et intimt og hyggelig hotellopphold i Nesbyen Sentrum. Hotellet er nylig pusset opp, og har en rekke ulike rom, fra to-roms til familierom. Du finner oss i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av halling-historie og sjarmerende atmosfærer.

Ranten Hotell

Velkommen til fjellhotellet Ranten. Ranten ligger idyllisk til tett på vill natur, populære turmål, fiskevann og langrennsløyper. Helårsdestinasjonen Nesfjellet ligger også nært, med muligheter for alpint, golf, stisykling og mye mer. Hotellet tilbyr transport til og fra skisenteret og andre destinasjoner i området.

Hytte på Nesfjellet

Kunne du tenke deg en flott helårshytte med både snaufjellet og lune skogområder utenfor dørstokken? På Nesfjellet ligger det nå både tomter og ferdige hytter klare for salg, alle med gode sol- og lysforhold.

Aktuelt

Følg oss på sosiale medier og bruk hashtag #Nesfjellet når du publiserer bilder