fbpx

Overnatting

Ønsker du å bo sentralt i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av Hallinghistorie og sjarmerende atmosfærer? Eller kanskje du ønsker deg tettere til fjellet, med naturen som nærmeste nabo? Uansett hvor du ønsker å bo er du tett på helårsdestinasjonen Nesfjellet, med aktiviteter som alpint, golf, stisykling og mye mer. På denne siden kan du lese mer om hvilke overnattingsmuligheter som finnes i dag. Velkommen til et trivelig opphold på Nesfjellet.

Overnatt i hytte på fjellet

På Nesfjellet er det flere koselige hytter til utleie. Med enkel booking tar et lokalt og dedikert utleie-team hånd om alle praktiske oppgaver, slik at du og ditt reisefølge kan fokusere på det som betyr mest; fjellet, ferie og fritid.

Hotell Nesbyen

Vi ønsker velkommen til et hyggelig hotellopphold i det lille hotellet som startet som vei-kafé i 1951. Hotellet ble i 2021 delvis pusset opp. Du finner oss i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av Hallinghistorie.

Ranten Hotell

*Ranten Hotell holder stengt frem til våren 2023. 

Velkommen til Fjells. Ranten Hotell ligger flott til ved foten av Myking-sjøen, med naturen som nærmeste nabo. Høyfjellshotellet har en rekke ulike rom og suiter, og kan samtidig tilby lokaler for møter, konferanser, og ulike sosiale events.