fbpx

Overnatting i Nesbyen & Nesfjellet

Ønsker du å bo sentralt i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av Hallinghistorie og Norges neste sykkelstier? Eller kanskje du ønsker deg tettere til fjellet, med naturen og stillheten som nærmeste nabo? Uansett hvor du ønsker å bo er du tett på helårsdestinasjonen Nesfjellet, med aktiviteter som alpint, golf, stisykling og mye mer. På denne siden kan du lese mer om hvilke overnattingsmuligheter som finnes i dag.
Sjekk også ut våre sommeraktiviteter og vinteraktiviteter. Velkommen til et trivelig opphold på Nesfjellet.

Overnatt på Ranten Hotell

Velkommen til snaufjellet. Ranten Hotell ligger flott til ved foten av Myking-sjøen, med stillheten som nærmeste nabo. Høyfjellshotellet har kort vei til Nesfjellet og tilbyr en rekke ulike rom og suiter, og kan samtidig tilby lokaler for møter, konferanser, og ulike sosiale arrangement.

Overnatt i hytte på fjellet

På Nesfjellet er det flere koselige hytter til utleie. Med enkel booking tar et lokalt og dedikert utleie-team hånd om alle praktiske oppgaver, slik at du og ditt reisefølge kan fokusere på det som betyr mest; fjellet, ferie og fritid.

Lei ut din fritidsbolig

Hos Nesfjellet Booking kan du som eier av hytte- eller leilighet tjene penger på stedet ditt. Her vil et dedikert utleie-team ta hånd om alle praktiske oppgaver rundt utleie. Alt du trenger å gjøre er å gjøre stedet ditt tilgjengelig. Det er kostnadsfritt å ligge i systemet.