fbpx

Hytte på Nesfjellet

Kunne du tenke deg en helårshytte med snaufjellet og lune skogområder utenfor dørstokken? På populære Nesfjellet finnes det flere fritidstomter og fritidsboliger som kommer for salg.

Tverrlia

I Hallingdal, bare litt over to timers kjøring fra Oslo, finner du helårsdestinasjonen Nesfjellet, et hytteparadis i Fjell-Norge. Lengst inn mot turterrenget og snaufjellet ligger Tverrlia – 74 hyttetomter med gode solforhold og panoramautsikt som strekker seg fra Hallingskarvet til Jotunheimen.

Det er det perfekte blanke lerret for å bygge drømmehytta.

Timmermannsstølen

Tomtene i Timmermannsstølen ligger så høyt opp og langt inn i Nesfjellet du kan komme uten å måtte gi opp moderne komfort og kjørevei helt frem. Her, på 1000 meters høyde har du spektakulær utsikt innover fjellet, fantastiske turmuligheter hele året og behagelig avstand til alpinanlegget, gofbanen, sykkelstiene og alt det andre som har gjort Nesfjellet til en av Norges mest komplette hyttedestinasjoner.

Nesfjellet Vest

I fjellsiden vest for Nesbyen, bare to timer med bil fra Oslo, er flere attraktive hyttetomter nå lagt ut for salg. Så nær alpinbakkene at barna kommer seg frem og tilbake på egen hånd, men likevel skjermet nok til at du kan nyte stillheten i fjellet etter en aktiv dag i bakkene, løypene, på stier og fairwayer.

Bøgaset

Litt over 2t fra Sandvika ligger Nesfjellet og Bøgaset – Et av Fjellnorges mest komplette hyttedestinasjoner. Feltet er en del av Bøgaset seterlag som geografisk ligger «midt i» Nesfjellet med nærhet til alt Nesfjellet har å by på. Feltet ligger samtidig tilbaketrukket med lite trafikk