fbpx

Hytte på Nesfjellet

Nesfjellet er i dag en av landets mest attraktive og populære fjell- og hyttedestinasjoner. Her finnes flotte tomter over flere hytteområder som kan oppfylle hyttedrømmen til alle i huset; fra de små til de store. På Nesfjellet får du en hytte du kan bruke hele året, med snaufjellet og lune skogområder utenfor dørstokken? Les mer om de ulike områdene under.

Nesfjellet Vest

Nesfjellet Vest er et område i hjertet av Nesfjellet. Omkranset av alpine nedfarter er dette området for deg som ønsker å bo sentralt, og med umiddelbar tilgang til skiheisene i Nesfjellet Alpin. Her finner både og små og store veien ut i løypekartet på egen hånd. Samtidig ligger området skjermet til, slik at du og dine kan nyte egentiden i fjellets stillhet og ro etter aktive dager ute.
På sommerstid er det kort vei til stier, fairwayer og fjelltopper.

Timmermannsstølen

Tomtene i Timmermannsstølen ligger så høyt opp og langt inn i Nesfjellet du kan komme uten å måtte gi opp moderne komfort og kjørevei helt frem. Her, på 1000 meters høyde, har du spektakulær utsikt innover fjellet! Samtidig har du fantastiske turmuligheter hele året og behagelig avstand til alpinanlegget, gofbanen, sykkelstiene som har gjort Nesfjellet til en av Norges mest komplette hyttedestinasjoner.

Tverrlia

Tverrlia er blant Nesfjellets eldste og mest etablerte hyttefelt. Her er vi lengst inn mot turterrenget og snaufjellet som strekker seg mot populære turmål, som Hallingnatten og Trommenatten. 74 hyttetomter med særdeles gode solforhold og panoramautsikt som strekker seg fra Hallingskarvet til Jotunheimen.

Bøgaset

Velkommen til Bøgaset på Nesfjellet – et av Fjellnorges mest komplette hyttedestinasjoner. Feltet er en del av Bøgaset seterlag som geografisk ligger «midt i» Nesfjellet med nærhet til alt Nesfjellet har å by på. Feltet ligger i høyden, og samtidig tilbaketrukket med lite trafikk.