fbpx

Lei ut din fritidsbolig gjennom Nesfjellet Booking

Ta kontakt med oss

La oss leie ut din fritidsbolig for deg

Hos Nesfjellet Booking kan du som eier av hytte- eller leilighet på Nesfjellet tjene penger på fritidsboligen din. Her vil et dedikert utleie-team ta hånd om alle praktiske oppgaver rundt utleie. Alt du trenger å tenke på er å gjøre stedet ditt tilgjengelig, samt styre tilgjengeligheten i en kalenderfunksjon.
*Det er helt kostnadsfritt å ligge i systemet.

Nesfjellet Booking er et prioritert satsingsprosjekt som blir et viktig ledd i Nesfjellets utvikling som helårsdestinasjon. Hyttene vil bli jevnlig markedsført, og vi har nylig startet ferske samarbeid med agenter og utleie-operatører i både Sverige og Danmark.

Ta kontakt med oss dersom dette høres spennende ut.
Vi er alltid tilgjengelig for en uforpliktende prat.

_
Tidsbegrenset tilbud:

Fra i dag, og til og med fredag 6. oktober, gir Nesfjellet Booking deg ett GRATIS sesongkort til Nesfjellet Alpin dersom du velger å leie ut din hytte gjennom oss. I tillegg slår vi av 40% på sesongkortene til inntil 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne) i husstanden.

Ta kontakt med oss nå for detaljer og veiledning rundt hvordan du kan dra nytte av dette gode tilbudet. Alternativt kan du besøke vår stand på årets Vinterslepp på Golfkaféen. Her kan du møte oss personlig, hilse på og sammen kan vi se på mulighetene du har som hytteeier gjennom oss 1f63a.png
_