fbpx

Skistua

I bunnområdet ved Nesfjellet-Ekspressen finner du en hyggelig ski in-ski out kafeteria og restaurant. Her kan du og dine ta en pause i skidagen, og nyte både kald og varm mat fra kjøkkenet. Vi serverer selvsagt også kakao med krem, og annen barnevennlig mat.

Skistua serverer med alle rettigheter, og arrangerer både afterski og aktivitetspakker for grupper.

Uteservering

I tilknytning til Skistua finnes det en stor og romslig uteservering. Bordene i uteserveringen er forbeholdt betalende gjester i travle perioder. Uteserveringen er et område som kvikner til liv senere på vinteren, når sola varmer opp vinterkulden.

Velkommen til Teltet

Vi trives i teltet! Her har vi et oppvarmet rom med bord og stoler. Alt som kan bestilles i Skistua kan også bestilles i egen salgsluke i teltet. Vi gleder oss til koselige og artige stunder her inne, med god mat, arrangement og afterski utover i sesongen.

Afterski

Skistua arrangerer afterski hver lørdag fra kl. 16, og veksler mellom DJ´s og levende musikk. Vi arrangerer ytterligere afterski i forbindelse med ferier og høytid.
Afterski-sesongen er godt i gang, og velkommen til den neste!

Grupper

Nesfjellet tilbyr servering og lokaler til ulike selskap her på Nesfjellet. Om du planlegger å ta med venner, kolleger eller bedriften til fjells; ta kontakt med oss så skreddersyr vi sammen et opplegg og program.
Med servering, overnatting og morsomme aktiviteter kan vi sørge for et minnerikt opphold på Nesfjellet.

Se også andre aktiviteter i Nesbyen