fbpx

Nesfjellet Golf

I sentrum av Nesfjellet ligger golfbanen vakkert til. En komplett 9 hulls fjellbane, med driving-range og to øvningsgreener. Først og fremst er vi en sosial bane, med en plass til alle som ønsker å spille.

Etter runden er dere velkommen inn til vår hyggelige kafé, hvor det serveres både kald og varm mat. Mer informasjon om banen finner du på nesfjelletgolf.no. Se også våre overnattingstilbud på Nesfjellet og i Nesbyen her.

Banen

12 km fra Nesbyen sentrum, og rundt 750 moh, ligger Nesbyen Golfbane vakkert til i fjellandskapet. Banen ble åpnet i juni 2009, og har siden vokst til å bli en av Norges aller flotteste høytliggende baner. Banen har, som den eneste i Hallingdal, 3 store gressutslag pr. hull og store greener. Lengde fra bakre utslag er ca. 6200 m – par 74. Området har drivingrange, 2 øvingsgreener, proshop og kafé som serverer god og hjemmelaget mat.

Nesfjellet Golf har også blå utslag for alle som er ny til sporten, og ønsker en enklere utfordring.

Golfkaféen

Nesfjellet Golfkafé er en koselig kafé tilknyttet golfbanen. Dette er et sosialt samlingssted for golfspillere, samt andre som er ute etter en næringsrik pause i løpet av dagen. Her serverer vårt vertskap både varm og kald mat fra en spennende lunsjmeny. Kaféen selger også boller og vafler.

Velkommen til både inne- og uteservering.

Greenfee og utleie

Nesfjellet Golf tilbyr greenfee til alle med rettighet til å spille. Greenfee kan kjøpes inne i Golfkaféen, eller på stor skjerm ute foran inngangen. Her kan du selv enkelt logge deg inn på Golfbox, velge din starttid og skrive ut scorekort.

Nesfjellet Golf har to golfbiler til utleie, samt traller.

Se også andre aktiviteter i Nesbyen