fbpx

Velkommen til vakre Nesfjellet og Nesbyen

Litt over to timer fra Oslo ligger Nesbyen og Nesfjellet. Her har hver årstid sine gleder og sjarm. Nå er dagene lange og lyse, og omgivelsene gir muligheter for en rekke aktiviteter for hele familien. På denne siden kan du planlegge din tur til Nesfjellet og Nesbyen. Se våre alternativer for overnatting og aktivitetstilbud her.

Hvilken overnatting passer deg?

Ønsker du å bo sentralt i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av Hallinghistorie og Norges neste sykkelstier? Eller kanskje du ønsker deg tettere til fjellet, med naturen og stillheten som nærmeste nabo? Uansett hvor du ønsker å bo er du tett på helårsdestinasjonen Nesfjellet, med aktiviteter som stisykling, golf, fottur og mye mer.

Hytte på fjellet

På Nesfjellet er det flere koselige hytter til utleie. Med enkel booking tar et lokalt og dedikert utleie-team hånd om alle praktiske oppgaver, slik at du og ditt reisefølge kan fokusere på det som betyr mest; fjellet, ferie og fritid.

Ranten Hotell

Velkommen til avslappet atmosfære høyfjellet. Ranten Hotell ligger nydelig til ved foten av Myking-sjøen, med natur og stillhet som nærmeste nabo. Høyfjellshotellet har en rekke ulike rom og suiter, og kan samtidig tilby lokaler til møter, konferanser, og andre arrangement.

Pakketilbud - Aktivitet og overnatting

Nesfjellet byr på helårsaktiviteter for hele familien. Ta med familien til Nesfjellet Alpin, et alpinanlegg med utfordringer for både store og små. Det er tett mellom opplevelsene på Nesfjellet for alle i familien. Nedenfor har vi satt opp en rekke pakketilbud som inkluderer aktivitet og overnatting for deg og ditt reisefølge. Vi ses i løpet av sommeren!

Ski-weekend: -20% på hytte og 4-dagers heiskort

Nyt en skihelg på Nesfjellet fra torsdag-søndag. Nå får du -20% på booking av hytte og 4-dagers heiskort.

Nyt en langhelg på høyfjellet

Hotellopphold fredag til søndag med frokost og middag.
Kr. 2880,- per person.
Inkludert i prisen er 3 dager heiskort til Nesfjellet Alpin!

Lurer du på noe? Send oss en forespørsel

Har du spørsmål eller ønsker du at vi skreddersyr et pakketilbud med overnatting og aktiviteter etter dine ønsker? Send oss en forspørsel da vel.