fbpx

Sommeraktiviteter på Nesfjellet

Nesfjellet kan by på helårsaktiviteter for hele familien. Spill golf på en av Norges aller flotteste fjellbaner hos Nesfjellet Golf, med tilhørende klubbhus og kafé som serverer hjemmelaget og næringsrik mat. Eller sett deg på sykkelen for en tur på en av mange maskinbygde stier i nærområdet.

Hallingspranget

HallingSpranget er en av Europas lengste maskinbygde stier.
Stien åpnet juni 2022, og strekker seg hele 17 kilometer fra toppen av Nesfjellet og helt ned til Nesbyen Sentrum. Stien er blågradert, med et fall på nærmere 1000 høydemeter. Hotell Nesbyen egner seg perfekt for tur hit.

Nesfjellet Golf

I sentrum av Nesfjellet ligger golfbanen vakkert til. Et komplett anlegg med ni hull, drivingrange, to øvingsgrener, proshop og kafé.

Golfkaféen

På Nesfjellet finnes en liten og koselig kafé i tilknytning til golfbanen. Her serverer vårt vertskap både varm og kald hjemmelaget mat fra en spennende lunsjmeny. Kaféen er lett tilgjengelig for alle.

Sykkel i fjellet

Nesbyen og Nesfjellet har det meste en terrengsyklist drømmer om. Ta med familien for en morsom tur på maskinbygget sti, eller søk deg til en teknisk flytsti som tester hele ditt arsenal av ferdigheter.
Her finnes utfordringer for alle, og i bygda finner du god sykkelkultur med muligheter til blant annet shuttling.

Fottur

Nesfjellet kan by på en rekke flotte fotturer. Terrenget er snilt, og de nærmeste fjelltoppene er godt tilgjengelige for de aller fleste. Ta på deg noen gode tursko og søk deg ut i det flotte landskapet.

Langedrag Naturpark

Kun 25 minutter fra Nesfjellet finner du Langedrag Naturpark. Parken ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser, og tilbyr møter med særnorske dyrearter. Her kommer man tett på dyrene, og parken blir fort en favoritt for alle i familien.

Bjørneparken

Opplev bjørn, elg, gaupe og andre nye eksotiske(!) dyr på nært hold!
I Bjørneparken oppstår det magiske møter mellom dyr og mennesker hver neste dag. Parken har stor variasjon av ville norske rovdyr, samt kjente husdyr vi kjenner fra bondegården.