fbpx

Jobbe på Nesfjellet

Nesfjellet søker til flere roller

🎿 Bli med på Reisen! Bli en del av vårt Team hos Nesfjellet Alpin! 🏔️

Har du en lidenskap for vinteren og elsker å være ute i den friske fjelluften? Da er dette din mulighet til å bli en del av et dynamisk team på et av landets mest spennende skianlegg!

Vi søker etter entusiastiske og engasjerte personer som ønsker å jobbe i et morsomt, pulserende og energisk miljø. Som en del av vårt fellesskap vil du få muligheten til å dele din lidenskap for vinteren, og skape minner for våre gjester som skal vare både ferien, og livet, ut.

Her er hva vi ser etter for øyeblikket:

 • Driftspersonell

  Drifts-personellet er hjertet av skisenteret, og sikrer at våre gjester får trygge og gode opplevelser i våre nedfarter. Vi kan med hånden på hjertet si at Teamet som allerede er på plass i dag stortrives, og har skapt et allsidig, troverdig og godt arbeidsmiljø. Her jobber vi sammen med en rekke ulike arbeidsoppgaver.

 • Spørsmål om stillingen kan rettes til Jo Roger Bentehaugen, jobb@nesfjellet.no
  Vi ser frem til å motta søknaden din!
 • Kafé- og Restaurantpersonale

  Ute i kulda går det fort! Kinn og lanker til store og små blir fort kalde, og pause i skidagen blir nødvendig. Da trenger vi en som deg, som kan trylle frem et smil og ønske våre gjester velkommen inn. Fra varm sjokolade til gourmet-burger, vi søker etter vennlige og effektive medhjelpere som kan sikre at våre gjester får et hyggelig og smakfullt besøk.

 • Spørsmål om stillingen kan rettes til Camilla Bendixen Husevåg, jobb@nesfjellet.no
  Vi ser frem til å motta søknaden din!
 • Arrangement-ansvarlig

  Er du klar til å skape uforglemmelige opplevelser for store og små under sine opphold på Nesfjellet? Vi søker en entusiastisk Arrangementansvarlig som vil være ansvarlig for å planlegge og gjennomføre ulike arrangementer gjennom vintersesongen. Vi ser etter en person som er sosial, kreativ, allsidig og proaktiv, og som trives med å være kraften bak både små og store begivenheter.

 • Spørsmål om stillingen kan rettes til Nikolai Jelstrup, jobb@nesfjellet.no
  Vi ser frem til å motta søknaden din!
 • Servicemedarbeider Booking 

  Vi leter etter noen som kan ta seg av rengjøring og gjestekontakt på Nesfjellet. Denne stillingen er tilknyttet Nesfjellet Booking, som administrerer utleie av hytter på fjellet. Her vil du ha ansvar for den varme velkomsten til gjesten, og sørge for god inn- og utsjekk. I tillegg vil personen i denne stillingen også være ansvarlig for renholdet på Skistua; fjellets kafé og restaurant.

 • Spørsmål om stillingen kan rettes til Elina Løken, jobb@nesfjellet.no
  Vi ser frem til å motta søknaden din!

Hva vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn og fordeler
 • Muligheten til å jobbe i en vakker fjellsetting
 • Gratis skipass og utleieutstyr
 • Opplæring og utviklingsmuligheter
 • En givende og støttende arbeidskultur

Søknadsprosess:

Send din CV og en kort søknad som beskriver hvem du er og hvorfor du ønsker å jobbe ho oss til e-posten i knapp under. Vi ser frem til å høre fra deg, og ønsker deg lykke til med søknaden!

_____

På Nesfjellet – omringet av fantastisk natur – finner du Nesfjellet Alpin. Nesfjellet Alpin er et mellomstort skianlegg med utfordringer for de fleste. Anlegget består av 15 nedfarter fordelt på 17 kilometer med preparert løyper. I tillegg har anlegget to parker, og et eget egnet område for barn og nybegynnere.

Tilknyttet alpinsenteret finner du også Skistua. Skistua serverer næringsrik mat og drikke til våre skigjester gjennom dagen. Skistua er også arena for flere arrangement for store og små, samt afterski gjennom vintersesongen.

Vil du jobbe med oss på et fantastisk sted?

Send oss en åpen jobbsøknad

  Last opp CV

  Vi sees på fjellet!