fbpx

Skiutleie / Butikk

Nesfjellet Alpin er et skisenter i Hallingdal, med velegnet terreng for alpint og snøsikre forhold.
Her legges det til rette for gode og varierte skiopplevelser for alle – fra store og små, til nybegynnere og eksperter. Nesfjellet Alpin har fått en splitter ny 8 seter stolheis. Heisen er spekket med ekstrautstyr, og kan kun beskrives med tre ord: SKANDINAVIAS RÅESTE STOLHEIS. Mer informasjon finner du på nesfjelletalpin.no.

Produkter

For den skiglade familien

Nesfjellet er en destinasjon som tilbyr et allsidig helårstilbud utviklet med respekt for natur og kvalitet.

I dette ligger alpin-produktet sentralt. Nesfjellet Alpin trekker mange skiglade familier som ser etter alpine opplevelser. Her finner du seks heiser, 15 nedfarter, park og et eget område for barn. Alpinbakkene byr på variert skikjøring, i velpreparerte nedfarter. Vi har også et eget og trygt område for barn og nybegynnere.

Barna i fokus på Nesfjellet

Vi har et eget område med to heiser som ligger gunstig til for nybegynnere. Dette er et eget område med to heiser og tilhørende grønne nedfarter. Her kan barn og nybegynnere lære seg å stå på ski i en stor og bred nybegynnerløype. Her finnes også «Tusse-Parken», som er en liten triksepark med enkle og morsomme park-elementer.

Barneområdet gjør at de minste og nybegynnere kan lære å stå på ski og snowboard i trygge omgivelser, enten på egenhånd eller med hjelp av skiskolens instruktører. Skiskolen tilbyr privattimer som kan bookes i Skibutikken.

Kart over Nesfjellet

Se også andre aktiviteter i Nesbyen