fbpx

Nesfjellet Alpin

Nesfjellet Alpin er et skisenter i Hallingdal, med velegnet terreng for alpint og snøsikre forhold.
Her legges det til rette for gode og varierte skiopplevelser for alle – fra store og små, til nybegynnere og eksperter. Nesfjellet Alpin har nylig investert i en splitter ny 8 seter stolheis, med komfort i verdensklasse. Heisen er spekket med ekstrautstyr, og kan kun beskrives med tre ord: SKANDINAVIAS RÅESTE STOLHEIS. Mer informasjon finner du på nesfjelletalpin.no.

Produkter

For den skiglade familien

Nesfjellet er en destinasjon som tilbyr et allsidig helårstilbud utviklet med respekt for natur og kvalitet. I dette ligger alpin-produktet sentralt. I vårt løypekart finner du utfordringer for de aller fleste, med en god miks av ulike nedfarter vanskelighetsgrader. Hos oss finner du seks heiser, 15 nedfarter, park og et eget område for barn.
Alpinbakkene byr på variert skikjøring, i velpreparerte nedfarter.

Skandinavias råeste stolheis på Nesfjellet!

Nesfjellet Alpin investerte i 2021 en splitter ny 8 seter stolheis. Heisen er spekket MED ekstrautstyr, og kan blant annet by på varme i skreddersydde seter og vindskjerm. Turen til topps er rett og slett verdensklasse.

Heisen ble levert av Italienske Leitner, med design fra Pininfarina.

Barna i fokus på Nesfjellet

Hos Nesfjellet Alpin er det stor plass til trygghet og lek på ski og brett i barneområdet. Her er terrenget snilt og tilgivende, med grønne nedfarter, portløype og en liten triksepark.

Barneområdet gjør skidagen ekstra artig for de minste og mest uerfarne av oss. Det er mulig å kjøpe heiskort kun til denne delen avalpinsenteret. Lær deg å stå på ski og snowboard i trygge omgivelser, enten på egen hånd eller med hjelp av skiskolens instruktører. Skiskolen tilbyr privattimer som kan bookes i Skibutikken.

Nesfjellet-Parken

Nesfjellet Alpin satser på park og samarbeider hvert år med park-aficionadio Emil Fossheim og Mushroom Crew. Parken består av en trippellinje, med hopp, bokser og rails. Parken har blå og røde elementer.
Nesfjellet-Parken er lett tilgjengelig, med egen avstigning i heisen.

Kveldskjøring

Nesfjellet Alpin inviterer til kveldskjøring to dager i uken.

Dette foregår i fire flombelyste nedfarter + Nesfjellet-Parken.
Kveldskjøringen starter kl. 16 og varer til kl. 20.

Husk at kveldskjøring er inkludert i dagskortet. Du kan også kjøpe eget heiskort som kun gjelder for kveldskjøringen.

Kart over Nesfjellet

Se også andre aktiviteter i Nesbyen