fbpx

Nesfjellet Alpin

Nesfjellet Alpin er et skisenter i Hallingdal, med velegnet terreng for alpint og snøsikre forhold.
Her legges det til rette for gode og varierte skiopplevelser for alle – fra store og små, til nybegynnere og eksperter. Nesfjellet Alpin har nylig investert i en splitter ny 8 seter stolheis av høyeste kvalitet. Heisen er spekket med ekstrautstyr, og er blant verdens ypperste av sitt slag.  Les om heisen her

Ta en weekend i Nesfjellet. Book overnatting.

Produkter

For den skiglade familien

Nesfjellet er en destinasjon som tilbyr et allsidig helårstilbud utviklet med respekt for natur og kvalitet. I dette ligger alpin-produktet sentralt. I vårt løypekart finner du utfordringer for de aller fleste, med en variasjon i ulike vanskelighetsgrader. Hos oss finner du seks heiser, 14 nedfarter, to parker og et eget område for barn og nybegynnere.

Skandinavias råeste stolheis på Nesfjellet

Nesfjellet Alpin investerte i 2021 i en splitter ny 8 seter stolheis. Heisen er spekket med ekstrautstyr, og kan blant annet by på varme i skreddersydde seter og vindskjerm. Turen til topps er rett og slett verdensklasse.

Heisen ble levert av Italienske Leitner, med design fra Pininfarina.

Barna i fokus på Nesfjellet

Nesfjellet Alpin er opptatt av de minste av oss, og vi jobber kontinuerlig med å skape trygge omgivelser for lek og læring på ski og brett i barneområdet. Her er terrenget snilt og tilgivende – med grønne nedfarter, portløype med dyrefigurer og en liten park.

Det er mulig å kjøpe heiskort kun til denne delen av alpinsenteret. Dersom man ønsker hjelp av en instruktør til å komme i gang kan dette enkelt bookes i Skibutikken.

Nesfjellet-Parken

Nesfjellet Alpin satser på park og har egen park-bygger på laget.
Parken består av hopp, bokser, tabellhopp, rails, railbow rail og pvc rør i ulike linjer.
Nesfjellet-Parken er lett tilgjengelig, med egen avstigning i heisen Tyrihans (B).

Kveldskjøring

Nesfjellet Alpin inviterer til kveldskjøring fra kl. 16 til 20.

Dette foregår i den delen av løypenettet som er lyssatt; i fire flombelyste nedfarter + Nesfjellet-Parken. Heiser som ikke er tilknyttet disse ikke vil gå.

Kveldskjøring er inkludert i dagskortet. Du kan også kjøpe eget heiskort som kun gjelder for kveldskjøringen.

Se video fra Nesfjellet Alpin

Kart over Nesfjellet

Se også andre aktiviteter i Nesbyen