fbpx

Pakketilbud: Fottur i Nesfjellet

Nesfjellet kan by på en rekke flotte fotturer i lettgått og variert terreng. Det beste av alt er at flotte turmål og fjelltopper ligger tilgjengelig for de fleste, og turene hit er merket med stikk og skilt.
Ta på deg noen gode tursko og søk deg ut i det flotte landskapet på Nesfjellet.

Fottur i Nesfjellet inneholder:

  • Book din tur til Nesfjellet. Du velger selv om du ønsker å bo på hytte eller hotell ved å bruke knapp eller bestillingsskjema på denne siden. Hotellopphold inkluderer halvpensjon; frokost og middag.
  • Turkart fås på hotellene.

Ved booking av hytte gjennom Nesfjellet Booking, se egne priser på hyttene her.
Ved hotellopphold er prisen kr. 850,- per person i dobbeltrom.
Enkeltromstillegg: kr. 350,-

Tur til Kvasshovda

Kvasshovda er en lettgått topp som byr på flott utsikt over store deler av Nes Sørmark, og videre mot Hemsedalsfjellene og Hallingskarvet. Denne toppen kan gjerne kombineres med nabofjellene Trommenatten eller Smylifjell.
Stiene er skiltet.

Tur til Unskanattan

Enkel topptur gjennom skog og myrlandskap. På veien til toppen passerer du et flott tjern som heter Ålsvatnet. Her er det mulig å ta seg en dukkert for de aller tøffeste. Turen er 4,7 kilometer lang tur retur, og er rødmerket.

Gå HallingSpranget

HallingSpranget åpnet juni 2022, og er blant Hallingdals aller flotteste og mest tilgjengelige turer for både fotturisten og syklisten. Stien er hele 17 kilometer lang, og strekker seg fra toppen av Nesfjellet og helt ned til Nesbyen Sentrum.

Vi anbefaler å gå fra toppen og ned til første rasteplass som kalles Berget. Hit er det ca 3 kilometer å gå, og nistepakken kan nytes på utplasserte benker med et fantastisk utsyn.

Ta så turen tilbake til toppen, hvor det er finnes parkeringsmuligheter.

[/vc_row_inner]

Tur til Trommenatten

Trommenatten er en av de mer kjente og flotteste toppene på Nesfjellet. Toppen er et yndet turmål for mange, og er en tilgjengelig turdestinasjon i lettgått terreng. Brorparten av stiene som fører til denne toppen er merket med røde bånd, stikker og skilt.

Bestill med hotell

Send oss en forespørsel så vil vi gå over og bekrefte den så fort som mulig,