fbpx

Nesfjellet helårsdestinasjon

Velkommen til vinter på Nesfjellet. Når snøen faller kan vi tilby alpinkjøring og langrennsløyper i toppklassen. Spenn på deg alpinskiene, og la vår moderne 8 seter stolheis – med varme i setene og vindboble – frakte deg og dine trygt til topps. Om langrennsskiene skulle friste enda litt mer, er Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ypperlige utgangspunkt for flere 100 kilometer med preparerte løyper innover i skog og snaufjell.

Åpningskampanje: Hytte og heiskort

Book hytte nå og få -20% på leie av hytte og -30% på heiskort. Gjelder kun i kampanjeperioden, frem til 17. desember!

Pakketilbud

Aktiviteter

Alpinbakkene trekker skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser (ink. Skandinavias råeste stolheis), 15 nedfarter og Parkanlegg for ski og snowboard. I tillegg finnes det et eget og skjermet område for barn og nybegynnere.

null
Nesfjellet alpin
null
Skistua
null
Skiskole
null
Skiutleie / Butikk
null
Langrenn

Hotell Nesbyen

Vi ønsker velkommen til et hyggelig hotellopphold i Nesbyen Sentrum. Hotellet er nylig sett litt oppussing hvor fellesrommene har fått et spennende løft og hallingpreg i moderne drakt. Hotellet har en rekke ulike rom, fra to-roms til familierom. Du finner oss i den gamle delen av Nesbyen Sentrum, omringet av halling-historie og sjarmerende atmosfærer.

Ranten Hotell

Velkommen til fjellhotellet Ranten. Ranten ligger idyllisk til tett i vill natur, og blant populære turmål, fiskevann og langrennsløyper. Helårsdestinasjonen Nesfjellet ligger også nært, med muligheter for alpint, golf, stisykling og mye mer. Hotellet tilbyr transport til og fra skisenteret og andre destinasjoner i området.

Hytte på Nesfjellet

Kunne du tenke deg en flott helårshytte med både snaufjellet og lune skogområder utenfor dørstokken? På Nesfjellet ligger det nå både tomter og ferdige hytter klare for salg. Alle med gode sol- og lysforhold.

Aktuelt

Følg oss på sosiale medier og tagg oss med #Nesfjellet når du publiserer bilder fra fjellet.