fbpx

Åpning av Nesfjellet Golf

På Nesfjellet smelter snøen sakte men sikkert, og ny årstid vokser frem litt og litt. Under er litt informasjon vedr banestatus fra selveste banemannskapet 👇

 

⛳️ Vi ser frem mot åpning, og banen ser nå veldig bra ut foran sesongstart! Det er lite vinterskader på greenene, og jobben med å klargjøre banen for åpning ble påbegynt i dag. Det ligger noen snøflekker i bunkerne og i enkelt søkk, men dette smelter raskt i det været vi har nå. Vi dermed mot åpning av en bane som tidlig er i fin stand.

 

⛳️ Det blir på tradisjonelt vis dugnad samme dag i forkant av spill. Deltakerne på dugnad er de som får spille først.

 

⛳️ Driving-Rangen er våt, og vi ønsker at det tørker litt opp her før vi åpner. Det er ikke satt noen åpningsdato for rangen riktig enda.

 

⛳️ Det arrangeres to «Veien Til Golf» kurs i juni for nye spillere. Det er noe ledig plass på kurs #2 (15. og 16. juni). Påmelding til kurset kan rettes til Golfklubben på post@nesbyengolfklubb.no

 

⛳️ Norges Golfforbund bistår oss med etablering av blå sløyfe, med utslag på fairway. Lengde blir ca 3200 meter over 18 hull. Dette etableres for å hjelpe nye spillere i gang.

 

⛳️ Det jobbes også med gjennomgang av straffeområder for å bidra til raskere spill. Her bistår også Golfbundet.
Vi gleder oss til gjensyn med banen senere i måneden.
Velkommen tilbake til spill 🏌️

Informasjon

Sted:
Nesfjellet Golf
Dato:
Lørdag 25. mai

Hva skjer i Nesfjellet?